Çılgınca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgınca


 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Barbunya Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 611
Kayıt tarihi : 13/04/07

Barbunya Çorbası Empty
MesajKonu: Barbunya Çorbası   Barbunya Çorbası Icon_minitimeSalı Mayıs 08, 2007 1:15 pm

Barbunya Çorbası
Malzemeler:
- 7 yemek kaşığı tarhana,
- 2 adet sivri biber,
- ½ demet dereotu,
- ½ su bardağı barbunya fasulyesi,
- 2 diş sarmısak,
- 3 yemek kayığı tereyağ,
- 1 yemek kaşığı tuzot,
- 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber.

Yapılışı:
Barbunyayı akşamdan ıslatıp haşlayın. Süzün. Tarhanayı tencereye alın. Üzerine 4 su bardağı su ekleyin. Biberleri ince kıyıp katın. 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyip devamlı karıştırarak pişirin. Kıyılmış dereotu, fasulyeler ve ezilmiş sarmısakları ilave edin. Tuz katın. Kalan yağı tavada kızdırıp toz biberi ekleyin. Çorbanın üzerine gezdirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Barbunya Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Çılgınca :: Bayanlara Özel :: Yemek / Yiyecek-
Buraya geçin: