x-desing Admin
| Konu: sihirli yumurta Perş. Mayıs 24, 2007 10:03 am | |
| | |
|
x-desing Admin
| Konu: Geri: sihirli yumurta Perş. Mayıs 24, 2007 10:04 am | |
| | |
|
x-desing Admin
| Konu: Geri: sihirli yumurta Perş. Mayıs 24, 2007 10:05 am | |
| İlginç TasarımlarBilgi almak için arayabilirsiniz. 0 535 320 05 55
!!! MÜKEMMEL BİR HEDİYE "MİNİ YUMURTA" !!! Sevdiğinizi anlatmanın en ilginç yöntemlerinden biri olan bu ürünü kullandığınızda gerçekten çok şaşıracaksınız..
TÜRKİYEDE İLK DEFA YAPRAĞINDA TÜRKÇE "SENİ SEVİYORUM" YAZAN ÇİÇEK. Birgün birisi size bir yumurta hediye edeceğini ama bu yumurtayı sulayıp büyütmeniz gerektiğini söylese üstüne üstlük suladığınız ve yeşillenip büyüttüğünüz yumurtanın içinden çıkan yaprakların üzerinde gizli bir mesajın yazdığını söylese ne yapardınız? Herhalde şaka yapıyor deyip güler geçerdiniz, oysa sevgilinizi , dostlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi mini yumurta ile şaşırtabilirsiniz. Bu resimler örnek resimdir yeni gelen ürünün üzerinde türkçe "SENİ SEVİYORUM" yazmaktadır
Bu resimler örnek resimdir yeni gelen ürünün üzerinde türkçe "SENİ SEVİYORUM" yazmaktadır
Hem hesaplı hem romantik bir şey arıyorsanız iste bu tam size göre özellikle birbirinizden uzakta yaşayan çiftler için yumurtanızın üzerini rafadan yumurta gibi kırıyorsunuz ve sulamaya başlıyorsunuz, günden güne sulama işlemi gerçekleştikçe yumurtanın içinden çıkan bitkinin üzerinde “SENİ SEVİYORUM” yazısı göreceksiniz. Yetiştirmesi seyretmesi en çok da sevdiğinize vermesi,istediğiniz mesajı vermesi çok keyifli. , Piyasada çok zor bulunacak bir üründür .Özellikle Sevdiklerinizi çok mutlu edecek, özel günlerinizde veya hatırlanılmak istediğiniz her anda çalışma masasının veya evinin bir köşesini süsleyecek. NASIL BÜYÜTÜLÜR Sihirli Yumurtanızın kaşık veya benzer bir cisim yardımıyla tepesini kırınız, daha sonra altındaki etiketi çıkartarak bir kabın içerisine yerleştiriniz. Yerleştirmiş olduğunuz kaba su doldurunuz. Yumurtanızın altından çekmiş olduğu su ile içerisindeki toprağın ıslandığını göreceksiniz. Her gün kaba azalan suyu takviye etmeniz kaydıyla 3-7 gün sonra canlı bitkinizin artık harekete geçtiğini gözlemleyebilirsiniz. | |
|